Fælleshuset

Fælleshuset er noget af det bedste ved at bo på Stærhøj. Vi ejer hver en sekstendedel af huset, så det er jo bare med at bruge det! Alle beboere kan låne fælleshuset til egne fester, fødselsdage og andre familiebegivenheder. Man kan også låne huset til foreningsaktiviteter eller firmaarrangementer, som man selv er med i. Det koster ikke noget at låne fælleshuset, og det er kun til udlån for beboerne på Stærhøj; det lånes ikke ud til andre end os selv. Efter private fester, gør man selv huset rent. Ellers er der en rengøringsturnus, hvor vi skiftes til at gøre rent; det bliver til ca. 3-4 gange om året.

Faelleshuset1

Fælleshuset – før vi fik nyt tag

Der er fællesspisning i huset hver mandag og den første fredag i måneden. I foreningsregi bliver der arrangeret påskefrokost, Stærhøjs fødselsdagsfest og nytårsaften. Huset bliver også brugt til spontane arrangementer som fx flødebollekursus.

I stueetagen er der bordopstilling til 50 personer. Førstesalen er indrettet mere lounge-agtigt med TV-hjørne og stor hjørnesofa. Derudover er der mulighed for at spille bordtennis, bordfodbold og air-hockey.

På førstesalen er der desuden to gæsteværelser, som man kan låne til overnattende gæster.

Organisering

Der er to ”oldfruer”, Kamma og Dorte, der tilser fælleshuset, laver rengøringsplanen, køber varer ind til det daglige forbrug og planlægger, hvad der skal laves inden for i huset på arbejdsdagene.

Fælleshusaftener

I år (2017) har vi indledt en forhåbentlig ny tradition – fælleshusaftener.  Vi har afviklet rejseaftener, hvor vi fortæller hinanden om nogle af vores gode rejseoplevelser, ser billeder, hører musik, diskuterer osv. Næste arrangement er planlagt, og det bliver om Stærhøjs historie. Vi går i gemmerne og udveksler minder. Andre planer er en bordtennisturnering og en klippe-julehjerte aften.

Heine fortæller om et halvt års studierejse til Filippinerne

Skriv et svar